Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

D. Moore: Απάτησε τον Ashton με γυναίκα!




Μπορεί η διάσημη ηθοποιός να πήρε διαζύγιο από τον Αshton γιατί την απάτησε με μια ή ...περισσότερες πιτισιρίκες, αλλά τώρα έρχονται στο φως γαργαλιστικά... δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ερωτική περιπέτεια της star το 2009.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!

Όχι... Η Demi δεν απάτησε τον κατά 16 χρόνια νεώτερό, σύζυγό της με κάποιον ακόμα νεότερο... αλλά με γυναίκα!

Όπως έγραψε η σκανδαλοθηρική National Enquirer η Demi είχε μια καυτή βραδιά σεξ με την πρωταγωνίστρια του αμερικανικού reality Real Housewives Brandi Glanville.

To ...παραστράτημα της Demi με την χυμώδη ξανθιά έγινε τον Μάρτιο του 2009 στο νησάκι Turks & Caicos ιδιοκτησίας του πρώην συζύγου της, Bruce Willis στο γάμο τους με την Emma Heming.

H ...πέτρα του σκανδάλου σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, δηλώνει πολύ περήφανη για αυτό που συνέβη με τη Demi και περιέγραψε στους φίλου της, όλες τις λεπτομέρεις... Είπε μάλιστα ότι τους διέκοψε ο Αστον ο οποίος μπήκε ξαφνικά μέσα στο δωμάτιο...

Ακόμα δεν έχει γίνει διάψευση στο δημοσίευμα ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που "ακούγεται" κάτι παρόμοια για την διάσημη ηθοποιό.

Όταν ανακοινώθηκε το διαζύγιό της, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να γράψουν ότι ίσως χώρισε, γιατί της αρέσουν οι γυναίκες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου