Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Έξαλλος ο Γ. Βαλλιανάτος με τον Καρατζαφέρη


Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την τοποθέτηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεώργιου Καρατζαφέρη σε συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town:

Είναι κρίμα που ο Γ. Καρατζαφέρης δεν βρίσκει χρόνο να ενημερώνεται για θέματα σεξουαλικότητας απο τον Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και γιατρό, Βουλευτή του κόμματός του Βαίτση Αποστολάτο που ποτέ δεν αρνήθηκε πως είναι ομοφυλόφιλος. Διαφήμιση δεν είναι να ζεις τη ζωή σου και να μην κρύβεσαι ή να προσποιείσαι. Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που υπερβάλουν όπως και ετεροφυλόφιλοι, αλλά αυτό οφείλεται και για τις δύο κατηγορίες στη ματαιοδοξία τους και όχι στο ερωτικό τους προσανατολισμό. Πρότυπα για τους ανθρώπους στην κοινωνία είναι άνθρωποι, φορείς ιδεών και βιωμάτων ανεξάρτητα ερωτικού προσανατολισμού, αλλά στον τομέα αυτό όπως δεν θα ήταν πρότυπο για έναν ετεροφυλόφιλο ένας ομοφυλόφιλος έτσι ισχύει και το αντίθετο.


Είναι κρίμα που ο Γεώργιος Καρατζαφέρης αναφέρεται στο θέμα των ευκαιριών όχι βάσει επιστημονικής έρευνας αλλά βάσει δοξασιών του χώρου του. Αν έσκυβε στην πραγματικότητα των ομοφυλόφιλων των λεσβιών των αμφισεξουαλικών και των τρανσεξουαλικών συμπολιτών του θα ανακάλυπτε τη ρατσιστική πραγματικότητα σε κάθε έκφραση της κοινωνικής ζωής, παρά την ελαφρότητα των τηλεοπτικών παραδειγμάτων. Είναι γεγονός που διαφεύγει από τον Γ. Καρατζαφέρη πως η ετεροφυλοφιλία και η ομοφυλοφιλία δεν είναι λωρίδες τους δρόμου που κανείς κάνει ζιγκ ζαγκ για πλάκα! Η άτοπη σύγκριση του Κοεμτζή με τον Τσαρούχη δεν μπορεί να διασκεδάσει την αλγεινή εντύπωση που δίνουν σε κάθε ευκαιρία πολλοί βουλευτές του κόμματός του σε κάθε δημόσια συζήτηση ή σχετική με τη σεξουαλικότητα δήλωσή τους που παραπέμπει σταθερά σε αξίες φασισμού και ναζισμού. Υπό τις συνθήκες αυτές όποια αλληλεγγύη μεταξύ ομοφυλόφιλων μοιάζει απλή ενστικτώδης κίνηση αλληλοκατανόησης που δείχνουν στη ζωή μέλη χαλαρών ομάδων ποδοσφαίρου, συγχωριανοί ή χορτοφάγοι. Τίποτε περισσότερο!

Γρηγόρης Ν. Βαλλιανάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου