Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

«Σεξοδημητριακά» απογειώνουν τη λίμπιντο!


Η εταιρεία «Firebox.com» που τα προωθεί στην βρετανική αγορά καλεί το καταναλωτικό κοινό να τα καταναλώνει με φειδώ, «διαφορετικά θα...
σκαρφαλώνετε στους τοίχους μεσημεριάτικα
πιθανόν για να εκτονωθείτε» . Τα σεξοδημητριακά ,που κοστίζουν 9,99 λίρες , εμπεριέχουν κόκκους κακάο, συστατικά με αφροδισιακές ιδιότητες, τζίντζερ , φράουλες κ.α.

Οι εμπνευστές τους προτείνουν να βάλουμε μικρή ποσότητα σε μπολ κ να προσθέσουμε γιαούρτι ή γάλα,. Τα SexCEreal που απευθύνονται σε γυναίκες εμπεριέχουν σπόρους κακάο ,σκόνη μόκας και φυτικά σκευάσματα με αφροδισιακές ιδιότητες.Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αρχίζει κανείς να φουντώνει ερωτικά σε 20 λεπτά, όπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί τους.

Ο δημιουργός των «σεξοδημητριακών», Πίτερ Ερλιχ, θεωρεί πως με το προιόν κάλυψε ένα σημαντικό... κενό στην αγορά. "Υπάρχουν πολλά προιόντα που απευθύνονται σε καταναλωτές που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας Δεν υπάρχει όμως ούτε ένα για να δίνει μία νόστιμη και άμεση λύση στ θέμα της ερωτικής... ανορεξίας", υποστηρίζει.

Στις ΗΠΑ, όπου το προιόν κυκλοφορέι τους τελευταίους μήνες, έχει γίνει ανάρπαστο. Το ερώτημα είναι πως θα ανταποκριθεί η Ευρώπη. Για την αποτελεσματικότητά του, πάντως, οι διατροφολόγοι εμφανίζονται δύσπιστοι. Ο ειδικός σε θέματα διατροφής, Κάρι Νάξτον, υποστηρίζει πως δν υπάρχουν τεκμηριωμένα στοχιεία που να καταδεικνύουν ότι ένα προιόν ή ένα συστατικό επηρεάζει τη σεξουαλική όρεξη.

newscity1.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου