Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Ο Michael Douglas μιλά για τις gay περιπέτειές του!!! Τι ένοιωσε όταν φίλησε τον Matt Damon;;;!!! (PHOTOS)


Ο Michael Douglas μιλά για τις gay περιπέτειές του!!! Τι ένοιωσε όταν φίλησε τον Matt Damon;;;!!! (PHOTOS)
Τι και αν έφτασε στα 69 του χρόνια και αν πέρασε πολλές περιπέτειες με τη υγεία του που λίγο κόντεψε να τον στείλει στον άλλο κόσμο, ο Michael Douglas έχει ακόμη τη διάθεση και την όρεξη νέου ανθρώπου.
Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Νew York με το ένα μάτι βαμμένο ως αναφορά στο νέο του ρόλο που υποδύεται μια θρυλική και εκκεντρική persona της αμερικανής showbiz τον Liberace, o οποίος μεσουράνησε για τέσσερις δεκαετίες και απασχόλησε τα Media για το εκκεντρικό lifestyle.
Αν και ό ίδιος δεν παραδέχτηκε ποτέ ανοιχτά την ομοφυλοφιλία του εν τούτοις πολλές ιστορίες από τις σεξουαλικές του περιπέτειες έχουν διαρρεύσει. Μια από αυτές αφορά τη ζωή με τον σύντροφό του που στην τηλεταινία (η οποία κάνει πρεμιέρα στις 26 Μάιου) τον υποδύεται ο Matt Damon.
Μπορεί πολλές γυναίκες να έχουν σαν όνειρο ζωής να φιλήσουν τον Matt Damon, όμως εκείνος που τα κατορθώνει είναι ο Michael Douglas, ο οποίος μιλάει για αυτό: «Μόλις δοκιμάσεις το πρώτο φιλί εξοικειώνεσαι. Ο Matt και εγώ δεν κάναμε πρόβες τις ερωτικές σκηνές, αλλά διαβάσαμε το σενάριο». Εκείνο όμως που ενοχλεί τον ηθοποιό δεν είναι το φιλί αλλά η κρίση του κοινού το οποίο επειδή κάνει σεξ νομίζει ότι μπορεί να έχει άποψη.
Στην ίδια συνέντευξη, o Douglas μιλάει για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, αλλά και για τον γιό του Cameron που εκτίει ποινή φυλάκισης 5 ετών επειδή προσπάθησε να πουλήσει ένα πολύ ισχυρό ναρκωτικό, το crystal meth.
www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου