Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

Gay ο Κριστιάνο Ρονάλντο;;; Η φωτογραφία στο ΚΟΤΕΡΟ και οι φήμες..


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! Gay ο Κριστιάνο Ρονάλντο;;; Η φωτογραφία στο ΚΟΤΕΡΟ και οι φήμες..
Ηλιοθεραπεία με κολλητό μαγιό και με ανταύγειες στα μαλλιά
Λένε πώς κάποιος γίνεται πραγματικά διάσημος, μόλις αρχίζουν να ακούγονται gay φήμες γύρω από το όνομά του. Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η Samantha από το Sex and the City. Αν αυτό ισχύει, τότε ο Ronaldo είναι τεράστιος super star.
Οι φήμες για τη σεξουαλικότητά του δεν είναι κάτι καινούργιο για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή. Κάτι οι τσάντες χειρός που φροντίζει να κρατάει στις δημόσιες εξόδους του, κάτι τα καυτά σορτσάκια του, η ολική αποτρίχωση, τα μικροσκοπικά μαγιό, η μανία του με το μαύρισμα και άλλες λεπτομέρειες, τον έβαλαν στο στόχαστρο.
Η φημολογία δεν εξαντλείται στο διαδίκτυο, αλλά και στο γήπεδο, στο οποίο οι φίλαθλοι δεν είναι και οι πιο διακριτικοί άνθρωποι στον κόσμο σε τέτοια ζητήματα. Κάθε διαφορετική εμφάνιση του ποδοσφαιριστή γίνεται και σύνθημα και ο ίδιος κάνει ότι μπορεί για να τροφοδοτεί ανάλογα δημοσιεύματα.
Πρόσφατα ο ίδιος και οι κολλητοί του βρέθηκαν για διακοπές στο Miami και οι φωτογραφίες του να κάνει ηλιοθεραπεία με το κολλητό κίτρινο μαγιό, το μαυρισμένο σώμα και τις νέες του ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά έριξαν κι άλλο καύσιμο στις φήμες που σιγοκαίνε εδώ και κάμποσο καιρό.
Αλλά ποιος νοιάζεται; Αν σου πετύχει η ηλιοθεραπεία, τύφλα να χουν τα δημοσιεύματα.
Πηγή: Queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου