Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Οι ομοφυλόφιλοι «απαντούν» στον Αμβρόσιο με φιλιά έξω από τη Μητρόπολη

Οι ομοφυλόφιλοι «απαντούν» στον Αμβρόσιο με φιλιά έξω από τη Μητρόπολη

Οι ομοφυλόφιλοι «απαντούν» στον Αμβρόσιο με φιλιά έξω από τη Μητρόπολη – «Υποστηρίζουμε την Αγάπη. Αμβροσία. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Αποτάσσουμε το στίγμα», λένε και καλούν σε συγκέντρωση την ερχόμενη Τρίτη

Αφού τους χαρακτήρισε «ξεφτυλισμένους», «εκτρώματα της φύσεως», «αποβράσματα της Κοινωνίας», «περιθωριακούς ανθρώπους», «ελαττωματίες» και τους αφιέρωσε τα… Σόδομα και Γόμορρα, οι ομοφυλόφιλοι αποφάσισαν να απαντήσουν στον Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, όχι με κάποια μακροσκελή ανακοίνωση, αλλά με φιλιά έξω από την Μητρόπολη!
Κι όμως, η ομάδα ακτιβιστών Queerborg, που υπερασπίζεται τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα), καλεί σε συγκέντρωση κατά των ομοφοβικών δηλώσεων του Μητροπολιτική Αμβρόσιου, έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι
Όπως λένε οι ακτιβιστές, «στις ροχάλες του Αμβρόσιου απαντάμε με express σκ@τ@… μέσω www.shitexpress.com». Πρόκειται για μια σελίδα η οποία δίνει τη δυνατότητα, σε όποιον το επιθυμεί, να πληρώσει και να στείλει -διατηρώντας την ανωνυμία του- περιττώματα ζώων σε κάποιον ή κάποια που αντιπαθεί!
Όμως, την ίδια ώρα, τονίζουν ότι καταδικάζουν το μίσος και διεκδικούν ίσα δικαιώματα για όλα γι’ αυτό και «φιλιόμαστε, αγκαλιαζόμαστε, κρατάμε χέρια μπροστά από τη Μητρόπολη Αθηνών. Αγαπιόμαστε».
«Υποστηρίζουμε την Αγάπη. Αμβροσία. ΟΧΙ στον Αμβρόσιο. ΝΑΙ στην Αγάπη. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Αποτάσσουμε το στίγμα. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Καταδικάζουμε το μίσος. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Διεκδικούμε την ισότητα. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Φωνάζουμε ΑΓΑΠΗ. Φιλιά, αγκαλιές και χέρια κολλητά», σημειώνουν.
Οι ομοφυλόφιλοι «απαντούν» στον Αμβρόσιο

Πηγή: ΠρώτοΘέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου