Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πρόγραμμα Η.Υ δείχνει βήμα, βήμα, πως γίνεται το photoshop στους star!

Όσο όμορφη, λαμπερή και τέλεια μακιγιαρισμένη είναι μια star, το photoshop είναι ο μεγάλος της σύμμαχος! Και όπως θα έχεις διαπιστώσει δεν υπάρχει άνθρωπος της showbiz, που να μην έχει αφεθεί στα θαυματουργά “χέρια” του photoshop!

Δεν είναι …λίγες οι φορές που όλοι μείναμε με το στόμα ανοιχτό από το τέλειο πρόσωπο της Αντζελίνα Τζολί ή τα ατελείωτα πόδια της Ριάννα! Και βέβαια είναι κοινό μυστικό ότι όλες οι φωτογραφίες των περιοδικών, ρετουσάρονται.

Αρκετές φορές μάλιστα το ρετούς έχει γίνει θέμα συζήτησης, για παραπλάνηση όχι μόνο του κόσμου αλλά και κακό παράδειγμα προς τα νέα παιδιά, τα οποία βλέποντας τα αψεγάδιαστα είδωλά τους, νομίζουν ή ότι είναι άσχημα ή ότι δεν πρέπει να φάνε τίποτα για να αποκτήσουν το λεπτεπίλεπτο κορμί του μοντέλου της …ρετουσαρισμένης φωτογραφίας!

Τώρα κάποιοι ,προγραμματιστές φαίνεται ότι παίρνουν την “εκδίκησή” τους, για λογαριασμό όλων μας… Έφτιαξαν λοιπόν ένα προγραμμα το οποίο μπορεί με μεγάλη ευκολία, να αποκαλύψει, βήμα βήμα πόσο και σε ποια σημεία έχει υποστεί ρετούς μια φωτογραφία!

Όπως μπορείς να διακρίνεις και συ στις φωτογραφίες, που δημοσίευσε σήμερα η daily mail, το πριν και το μετά, είναι παραπάνω από … οφθαλμοφανές!

Ας εντοπίσουμε ένα ένα τα θαύματα του ρετούς!

Η πανέμορφη Ατζελίνα, έχει σαφώς πιο “καθαρό” και λείο πρόσωπο, οι ρυτίδες στο μέτωπο του γοητευτικού George έχουν εξαφανιστεί, το στομάχι της Σάντρα στην τρίτη φωτογραφία είναι …άλλο, το μοντέλο έχει σαφώς πιο λαμπερό δέρμα, λεπτό λαιμό και καλοχτενισμένα μαλλιά ενώ το “παχουλό” μοντέλο της τελευταίας φωτογραφίας έχει πιο αδύνατο στομάχι και πιο λεπτά πόδια!

Εδώ μπορείς να διακρίνεις και μόνη σου τις διαφορές…

“Μελέτησε” τη φωτογραφία όπου το ειδικό, αποκαλυπτικό software, εντοπίζει με ακρίβεια, που και πόσο έχει ρετουσαριστεί η φωτογραφία!

πηγή:Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου