Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Βρέθηκε απανθρακωμένο στο διαμέρισμά του στη Ρώμη το πτώμα ενός τρανσεξουαλ


Σε δολοφονία οφείλεται, πιθανότατα, σύμφωνα με πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο θάνατος ενός βραζιλιάνου τρανσέξουαλ, το απανθρακωμένο πτώμα του οποίου βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο διαμέρισμά του στη Ρώμη.
Στο υπόγειο στο οποίο ζούσε...
δέκα, μόλις, τετραγωνικά μέτρα- βρέθηκε εύφλεκτο υλικό, o υπολογιστής ήταν κατεστραμμένος, μέσα σε λεκάνη με νερό, ενώ, πριν τέσσερις ημέρες, άγνωστοι είχαν κλέψει το κινητό του τρανσέξουαλ, ο οποίος ήταν γνωστός με το όνομα Μπρέντα.
Η Μπρέντα, τους περασμένους μήνες είχε ερωτικές συναντήσεις, μαζί με άλλον έναν τρανσξέουαλ, τη Ναταλί, με τον πρώην κυβερνήτη της Ρώμης Πιέρο Μαράτσο, ο οποίος παραιτήθηκε στις 27 Οκτωβρίου. Η εισαγγελία της Ρώμης, έκανε ήδη γνωστό ότι θα ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία.


Πολλά τα ύποπτα στοιχεία που συνθέτουν την ιστορία. Ο Μαράτσο φέρεται να έπεσε θύμα εκβιασμού τεσσάρων καραμπινιέρων, που είχαν τραβήσει βίντεο με τον πρώην κυβερνήτη της Ρώμης, μέσα στο σπίτι της Ναταλί. Πριν τέσσερις μήνες, πέθανε από καρδιακή προσβολή, ένας διακινητής ναρκωτικών, ο οποίος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ιταλικός Τύπος, προμήθευε με κοκαΐνη τους δύο τρανσέξουαλ και είχε βοηθήσει τους καραμπινιέρους να αποκτήσουν το επίμαχο βίντεο.


Μέχρι τώρα, δεν έχει εξακριβωθεί αν εκτός από το πρώτο, υπάρχει και άλλο βίντεο, στο οποίο μπορεί να εμφανίζεται και πάλι ο Μαράτσο. Επίσης, υπάρχει βάσιμη υποψία ότι η Μπρέντα, είχε ερωτικές σχέσεις και με πολλά άλλα διάσημα πρόσωπα. Οι ανακριτές, θα πρέπει να ανακαλύψουν ποιος μπορεί να είχε συμφέρον να την "εξοντώσει" και για ποιο λόγο. Οι δικηγόροι του Μαράτσο, ζήτησαν να παρασχεθεί αστυνομική φύλαξη στη δεύτερη τρανσέξουαλ, Ναταλί, διότι θεωρούν ότι μπορεί να κινδυνεύει άμεσα η ζωή της.

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου